Промоционални цени за първата година на лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ”

Промоционални цени на изследванията за семенен анализ предлага Лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ”, част от СМДЛ МЕДИЛАБ с управител д-р Ивайло Пущиев, ситуирана в каб. 430 /етаж 4/ в „Диагностично консултативен център I – Велико Търново.

  • Спермограма с морфология – 60 лв.
  • Спермограма с морфология и Антиспермални антитела в пакет – 100 лв.

Преференциалните цени ще важат за периода от 2 декември 2019 г. до 10 януари 2020 г. Те са жест към всички търновци и жители на региона с репродуктивни проблеми, които в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, търсят начин за справяне с проблема, както и за граждани, които просто искат да проверят какви са техните репродуктивни възможности.

Препоръката е, а и за улеснение на гражданите, които решат да се възползват от възможността да проведат изследването на преференциална цена, предварително да запишат час на тел. 0884139801.

Записалите се пациенти мъже, трябва да имат минимум 3 и максимум 5 дни сексуално въздържание преди изследването, като по време на въздържанието е необходимо да не приемат алкохолни напитки.

Припомняме, че точно преди една година водено от желанието да разшири количеството и да повиши качеството на предлаганите медицински услуги, както и да улесни достъпа на гражданите на старопрестолния град и региона до тях, ръководството на „Диагностично консултативен център I – Велико Търново” ЕООД привлече на работа опитния инженер биотехнолог – ембриолог Николай Ненов. Такъв специалист до началото на 2019 г. на територията на област Велико Търново не е имало.

За една година в лабораторията за семенен анализ и репродукция към „Медилаб“ са направили изследвания на мъжки фактор над 500 пациенти – мъже, а други 117 партньорски двойки са били подробно консултирани и подпомогнати в пътя до едно успешно раждане.

Лабораторията работи в тясна колаборация с клиничната и микробиологичната лаборатории на „Медилаб“, където работят висококвалифицирани лекари, и медицински специалисти.

Лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ”, част от СМДЛ МЕДИЛАБ има непрекъснати професионални взаимоотношения с водещи ин-витро центрове във Варна, Стара Загора, Плевен и София. Както и с имунологичната лаборатория „Репро и Нова“, и с генетична лаборатория „Геника“ в София.